Відома українська артистка перебуває у вкрай тяжкому стані у лікарні

Відома українська артистка перебуває у вкрай тяжкому стані у лікарні
Ніна Кірсо
Фото: facebok/Нина Кирсо

Без свідомості Ніну Кірсо близькі знайшли на початку червня у своєму домі під Полтавою

Солістка і співпродюсер популярної групи «Фрістайл» з Полтави Ніна Кірсо з 2-го червня перебуває в лікарні з інсультом. Її стан як і раніше вкрай важкий: після операції вона ще не вийшла з коми.

Всі ці дні друзі Ніни з числа артистів і причетних до шоу-бізнесу б'ють на сполох: хворій необхідна повторна операція і значні кошти на лікування, яких в родині співачки немає. Вони оголосили збір грошей. А лідер колись популярної групи «Ласковый май» Андрій Разін від імені діячів культури навіть звернувся в Instagram до виконуючої обов'язки міністра охорони здоров'я Уляни Супрун з проханням врятувати життя талановитої артистки.

«Хто вам сказав, що Ніні Кірсо взагалі потрібна друга операція? Вона зараз у комі. Коли прийде в себе, невідомо. Стався обширний крововилив в мозок, який пошкодив ті ділянки, які відповідають за роботу органів і систем. Вона отримує всі необхідні ліки (деякі докуповують родичі), харчування, за її станом постійно ведеться спостереження», - відреагував на ці заяви завідувач відділенням реанімації Полтавської обласної клінічної лікарні Валентин Білий.

«Ми ризикнули і прооперували Ніну Кірсо, хоча вона була в стані, який не дозволяв її оперувати. Треба було тільки чекати. Але чекати можна було тільки погіршення. Я кожен день по два рази буваю в реанімації, ситуацію контролюємо, зустрічаємося з родичами. Ще одна операція, як і додаткові обстеження, їй не потрібні. Ми сподіваємося, що все буде добре», - додав головний лікар лікарні Григорій Оксак.

Як стало відомо, увечері 1 червня у солістки і співпродюсер групи «Фрістайл» Ніни Кірсо стався інсульт.  В той момент 55-річна співачка вдома була сама – чоловік Анатолій Розанов з 20-річним сином Максимом поїхали на гастролі. 

Ніну без тями вдома в Полтаві знайшли друзі. Вони приїхали перевірити, чому Кірсо довго не відповідала на телефонні дзвінки. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: