Відомий борець з «Роттердам+» висміяв новину про своє «президентство»

Відомий борець з «Роттердам+» висміяв новину про своє «президентство»
Андрій Герус

Андрій Герус прокоментував новину про майбутню «участь» у президентських виборах

Екс-голова НКРЕКУ відреагував на жартівливу новину про його майбутнє «президентство».  Про це він написав на власній сторінці у Facebook.

«Об’являю офіціально - мої вугільно-тарифні опоненти, адепти Роттердам+ окончатєльно й*бнулись :. Таке слово найкраще це характеризує і, сподіваюсь, не нашкодить моїй президентській кар'єрі», - написав Герус.

Нагадаємо, раніше юрист Ігоря Коломойського Вікторія Страхова в своєму пості в соціальній мережі Facebook у жартівливій формі запропонувала висунути в президенти екс-члена НКРЕКУ і борця за низькі тарифи на електроенергію для феросплавних заводів Коломойського Андрія Геруса. Це помітило видання «Капітал».

Андрій Герус з 2015 року є виконавчим директором Concorde Capital, яка влітку 2017 брала участь в приватизаційному конкурсі з продажу компанії «Західенерго». Ряд експертів висловили припущення, що «Конкорд Капітал» брав участь в аукціоні в інтересах групи «Приват» Ігоря Коломойського.

Сам Андрій Герус є послідовним борцем з формулою «Роттердам +». Він не раз заявляв, що формула впливає на тариф для населення, і у вересні 2016 року подав позов до Київського окружного адміністративного суду щодо скасування постанови КНРЕКУ від 03.03.2016.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: