Відомого російського кінорежисера і депутата звинуватили у домаганнях

Відомого російського кінорежисера і депутата звинуватили у домаганнях
Станіслав Говорухін 

Станіслав Говорухін обіцяв журналістці роль в обмін на сексуальні відносини

Колишня журналістка «Радіо Свобода» Дар'я Комарова заявила, що депутат Держдуми і режисер Станіслав Говорухін обіцяв їй роль в обмін на сексуальні відносини.

Також Говорухін просив журналістку, яка прийшла до нього на зустріч заради інтерв'ю, «зняти колготки і ходити біля нього».

Коли Комарова відмовилася, Говорухін заявив, що не буде давати інтерв'ю.

Журналістка запропонувала депутату заплатити їй за витрачений час і відшкодувати гонорар за статтю, в іншому випадку вона пригрозила піти з ресторану, де вони зустрічалися, і влаштувати скандал.

Інтерв'ю відбулося. Після нього Говорухін просив нікому не розповідати про його пропозиції. Через кілька тижнів після цього інциденту вона дзвонила режисеру, щоб взяти коментар, і він її не згадав, говорить Комарова.

Інцидент, про який розповіла Комарова, стався в 2012 році в Чебоксарах, де живе і працює журналістка.

У бесіді з «Медузою» Станіслав Говорухін заявив, що нічого подібного не пам'ятає і не впевнений, що взагалі їздив в Чебоксари в 2012 році. На сайті чебоксарського видання «ProГород» можна знайти інтерв'ю Говорухіна, датоване 2 лютого 2012 року, в якому він говорить, що «в Чебоксари приїжджав і ще буду приїжджати».

Як повідомляв «Главком», чотири журналістки звинуватили в домаганнях депутата Леоніда Слуцького.

Раніше в ефірі телеканалу «Дождь» дві журналістки, які працюють у Державній думі РФ, і продюсер одного з російських телеканалів заявили про сексуальні домагання з боку депутата Держдуми від ЛДПР Леоніда Слуцького. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: