Рабінович: Вихід Шуфрича з Опоблоку - перша ластівка

Рабінович: Вихід Шуфрича з Опоблоку - перша ластівка
Вадим Рабінович

Рабінович анонсував масовий вихід депутатів із Опоблоку

Парламентська фракція «Опозиційний блок» розпадається зсередини через те, що зрадила інтереси своїх виборців, і в подальшому тенденція лише посилиться. Таку думку висловив народний депутат Вадим Рабінович в прямому ефірі авторської програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна».

«Я не в перший раз заявляю, що «Опоблок» - зрадники! Вони зрадили інтереси виборців на Південному Сході України, коли голосували за бюджети двох урядів, за судову реформу, передавши її в руки президента, за вбивче ЖКГ, рятуючи свої «вишки», телеканали, вілли й маєтки, рятуючи свої зади. Вони - політичні пройдисвіти! Тому Опоблок руйнується зсередини, вчинок Нестора Шуфрича, який покинув Опоблок і вступив до партії «За життя», - це ще далеко не останній «опоблокопад» в парламенті!»- заявив Рабінович.

Він зазначив, що, хоча фракція «Опозиційний блок» поки ще не розпалася остаточно, всередині неї йде постійна боротьба різних груп впливу.

«Всередині Опоблоку триває боротьба груп, які не уживаються нормально, і їх чвари іноді вилізають назовні. До того ж фракція зрадила своїх виборців, голосуючи з провладними партіями - і за законом про ЖКГ, і за передачу судової влади в руки президенту, що фактично дає йому диктаторські повноваження, - тому деяким представникам Опоблоку просто соромно, і вони залишають його ряди», - уточнив парламентарій.

Також він розповів, що вперше питання переходу Нестора Шуфрича в партію «За життя» було піднято півроку тому, однак тоді нардеп ще не був готовий покинути Опоблок.

За словами Вадима Рабіновича, в Опозиційному блоці швидко відхрещуються від тих, хто їх залишає.

«Льовочкін вже заявив, що Шуфрич, мовляв, ніколи не представляв Опозиційний блок у парламенті, а був нібито частиною команди Віктора Медведчука з «Українського вибору». Таким чином вони хочуть відбілити свою репутацію. Мовляв, він не покинув нашу партію, бо не був її частиною», - підкреслив політик.

На підтвердження своїх слів лідер партії «За життя» вказав на нещирість членів фракції «Опозиційний блок» як в словах, так і в діях.

«Вражає, але люди, які плетуть інтриги проти глави «Українського вибору» Медведчука, бігають до нього на уклін! .. За моїми даними, Юрій Бойко (лідер фракції «Опозиційний блок», - ред.) За останні 20 днів був у нього 14 разів, Сергій Льовочкін - два рази. Правда, вдруге його навіть не пустили до Медведчука, хоча він просився. У зв'язку з цим виникає питання: панове Льовочкін і Бойко, якщо вам не подобається Медведчук, чому ви його відвідуєте так часто? Особисто я з відповідальністю заявляю, що він - краще вас в рази, тому що він витягує бійців з полону, б'ється за звільнення наших хлопців. А ви, маючи телеканали і літаючи часто в Москву, не робите для країни нічого, тільки за свої зади переживаєте! »- обурився народний депутат.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: