Винищувальна російська авіація почала бойове навчання біля українських кордонів

Винищувальна російська авіація почала бойове навчання біля українських кордонів

Авіація зосереджена на оперативних аеродромах на території Ростовської та Волгоградської областей, Краснодарського і Ставропольського краю

З'єднання та військові частини, які залучаються до раптової перевірки бойової готовності військ (сил) Південного, Центрального, Західного військових округів, підрозділів Повітряно-космічних сил і Повітряно-десантних військ Росії, завершують передислокацію в призначені райони. Про це повідомляє прес-служба Міноборони РФ.
«Залучені до перевірки підрозділи розгорнули пункти управління, виконали заходи з інженерного обладнання і маскування польових районів базування і приступили до виконання завдань з бойового злагодження, організації взаємодії в складі міжвидових угруповань військ (сил) на заданих операційних напрямках», - йдеться у повідомленні.
Також повідомляється, що на загальновійськових полігонах ЮВО підрозділи приступили до виконання бойових стрільб зі штатного озброєння і військової техніки. У виконанні контрольних вправ задіяні танки, бойові машини піхоти і десанту, бронетранспортери, зенітні ракетні та артилерійські системи, міномети і гранатомети.
Крім того, Міноборони РФ повідомило, що авіація ВКС, Південного, Західного та Центрального військових округів зосереджена на оперативних аеродромах на території Ростовської та Волгоградської областей, Краснодарського і Ставропольського краю. «Екіпажі винищувальної авіації заступили на бойове чергування з протиповітряної оборони створених угруповань військ (сил). Льотний склад бомбардувальної, штурмової і армійської авіації приступив до підготовки польотів на бойове застосування з використанням ракетно-бомбового озброєння», - інформують у Міноборони РФ.
Також повідомляється, що органи військового управління Чорноморського флоту і Каспійської флотилії здійснили виведення кораблів з пунктів базування і розгорнули корабельні угруповання в акваторіях Чорного і Каспійського морів. В даний час екіпажі бойових кораблів приступили до виконання практичних стрільб в районах морських полігонів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: