Вірменія заборонила імпорт свинини з України

Вірменія заборонила імпорт свинини з України
Фото з відкритих джерел

Українську свинину у Вірменії заборонили через африканську чуму

Державна служба безпеки продуктів харчування Мінсільгоспу Вірменії ввела заборону на імпорт свиней і продуктів зі свинини з України.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства, пишуть "РИА Новости".

За даними відомства, під заборону, зокрема, потрапляють живі свині, їх генетичні матеріали, свинина і інша м'ясна сировина зі свинини, м'ясо диких свиней, готова продукція, в якій міститься свинина, рогокопитну сировину, шкури і кишки, щетина, мисливські трофеї, а також всі види кормів для свиней і комбікорми за винятком комбікормів, що містять синтетичні та хімічні компоненти.

«Метою подібного наказу глави Держслужби є запобігання проникнення до Вірменії зареєстрованої на території України серед свиней африканської чуми», - йдеться в повідомленні.

Як зазначили у відомстві, інформація про те, що на Україні зареєстровано дане захворювання, розміщена на офіційному сайті Всесвітньої організації з охорони здоров'я тварин (OIE).

Нагадаємо, як стало відомо раніше, Білорусь з 1 вересня ввела тимчасові обмеження на ввезення свинини з Волинської та Вінницької областей України через африканську чуму свиней (АЧС).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: