Війна на Донбасі: окупанти чотири рази порушували «тишу» із забороненої зброї

Війна на Донбасі: окупанти чотири рази порушували «тишу» із забороненої зброї
Жоден український військовий не постраждав 

Під час обстрілу бойовики застосовували заборонені мінськими домовленостями міномети

Від початку поточної доби, 4 травня, на Донбасі в районі проведення Операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє пресцентр Операції Об’єднаних сил у Facebook.

Повідомляється, що під час обстрілу бойовики застосовували заборонені мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

«Українські захисники для припинення ворожої активності результативно застосовували чергові вогневі засоби. Окупаційні війська, зазнавши на собі рішучість дій наших воїнів, відмовилися від подальшої активності», - йдеться в повідомленні.

Обстріл бойовиків були зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичної групи Схід, а саме неподалік Верхньоторецького, по околицях Новотроїцького та Авдіївки.

Також бойовики порушили режим «тиші», обстрілявши позиції Збройних сил біля Кримського, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ.

«Втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілу не було», - йдеться в повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: