Нардеп Власенко розповів, на які гроші живе Тимошенко

Нардеп Власенко розповів, на які гроші живе Тимошенко
Юлія Тимошенко

Юлія Тимошенко пішла з великого бізнесу у 1996 році, зазначив Власенко

Лідер партії ВО «Батьківщина» Юлія Володимирівна не має ніякого відношення до бізнесу. Вона його не «кришувала» і не «кришує». Невеликим бізнесом займається чоловік Тимошенко, який і утримує родину.

Про це в ефірі програми на телеканалі ZIK заявив народний депутат України, заступник голови партії ВО «Батьківщина» Сергій Власенко.

Нардеп від БПП Олексій Гончаренко зауважив, що за 2015-й рік Юлія Тимошенко задекларувала 75 тис. 616 грн. Тобто, пояснює Гончаренко, що на місяць Тимошенко витрачає 6 тис. 240 грн.

«Ви у це вірите? Це дані електронної декларації Юлії Тимошенко! Але коли я її бачу, я розумію, що 75 тисяч не коштує навіть одна туфелька, у якій вона ходить. А у Верховній Раді я бачу Тимошенко зблизька», – зауважив Гончаренко.

Натомість, за словами Власенка, те, що сказав Гончаренко – відверта брехня.

«Адже колега прочитав лише частину декларації Юлії Тимошенко, але забув прочитати частину декларації її чоловіка. І там абсолютно інші цифри», – констатував Власенко.

Власенко додав, що інформація про пусту декларацію Тимошенко – один із міфів про лідерку «Батьківщини». 

«Я нагадаю, що Юлія Тимошенко пішла з великого бізнесу у 1996 році. З цього періоду вона прийшла у парламент і не має жодного відношення до бізнесу. Юлію Тимошенко перевіряв президент Ющенко, президент Янукович і зараз перевіряє Порошенко. Але вона не має відношення до бізнесу, вона його не «кришувала» і не розказує, що вона гарний бізнесмен, але лише через те, що будучи політиком вона свій бізнес «кришує». Невеликим бізнесом займається чоловік Юлії Тимошенко, який і утримує родину», – зазначив Сергій Власенко. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: