Vodafone завтра планує відновити зв'язок на окупованих територіях

Vodafone завтра планує відновити зв'язок на окупованих територіях

За повідомленням технічного персоналу оператора, зв'язок зник в результаті ушкодження волоконно-оптичної лінії зв'язку в зоні проведення АТО

Ремонтні роботи по відновленню пошкодженого обладнання компанії «Vodafone-Україна» почалися, мобільний зв'язок в ОРДЛО може бути відновлена в четвер, 18 січня.

Про це повідомив директор з корпоративного управління і контролю «Vodafone-Україна» Олег Проживальський на засіданні комітету Верховної Ради з прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин.

«Сьогодні (17 січня – ред.) за сприяння ОБСЄ вогонь було припинено на два дні і розпочалися ремонтні роботи. Ми сподіваємося, що завтра до обіду зв'язок буде відновлений», - сказав він, повідомивши, що мобільним зв'язком Vodafone користуються майже два мільйони громадян України, які залишилися на непідконтрольній території.

Як відомо, мобільний оператор «Vodafone-Україна» 11 січня, повністю перестав працювати у тимчасово окупованому Луганську і 12 січня в окупованих районах Донецька.

Пізніше в компанії «Vodafone-Україна» заявили, що не зможуть відновити зв'язокна окупованих територіях Луганської області, відключені в результаті обриву кабелю, якщо кабель обірваний на непідконтрольній Києву території.

За даними оператора, зараз більше третини обладнання «Vodafone-Україна» на непідконтрольній Україні території - у неробочому стані.

Ватажок окупованих районів Донецької області Олександр Захарченко заявив про можливість введення зовнішнього управління на території так званої «ДНР» щодо компанії «Vodafone-Україна».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: