Водопостачання відновлено у всіх районах Донеччини

Водопостачання відновлено у всіх районах Донеччини
Відновлення водопостачання

Без води поки що залишається смт Олександрівка, де продовжується заповнення резервуару

Станом на 7:00 понеділка, 19 червня, до централізованого водопостачання підключено всі населені пункти п'яти районів Донецької області. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

В смт Олександрівка продовжується заповнення резервного резервуару об’ємом 2 тис. кВ. м, відновлення водопостачання населенню планується 19 червня.

«18 червня здійснювався підвіз води населенню Олександрівки із залученням 2 од. тех. та 3 чол., у тому числі від ДСНС 1 од. тех. та 2 чол., підвезено технічної води близько 20,8 т», - інформують рятувальники.

Нагадаємо, що 10 червня в результаті бойових дій у Ясинуватському районі поблизу с. Василівка на непідконтрольній території сталося пошкодження двох високовольтних ліній електропередач та трансформаторної підстанції, що призвело до припинення електропостачання насосної станції першого підйому Південно-Донбаського водогону, яка забезпечує водою чотири фільтрувальні станції, а саме: Карлівську (с. Карлівка), Великоанадольську (м. Волноваха), Старокримську №1 та №2 (м. Маріуполь). Без централізованого водопостачання залишилося 72 населених пункти (388 тис. осіб) у п'яти районах області (Покровський, Селидовський, Волноваський, Добропільський, Мар’їнський) та смт Олександрівка.

Читайте також матеріал: Голова Авдіївки Павло Малихін: Увечері, коли починаються обстріли, патруля ОБСЄ в місті уже немає

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: