Волкер заявив про додаткові санкції США проти Росії

Волкер заявив про додаткові санкції США проти Росії

Говорячи про плани Адміністрації США у підтримці України, Волкер повідомив про заплановані переговори щодо нових можливих продажів зброї зі США

Нові санкції щодо Росії будуть запроваджуватись регулярно. Про це заявив спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер у Вашингтоні. Заява прозвучала у ході виступу посадовця 18 жовтня в аналітичному центрі Atlantic Council.

Говорячи про політику Адміністрації Дональда Трампа щодо Росії, Волкер відзначив, що США посилює тиск на Росію з метою примусити їх сісти за стіл переговорів.

«До цього підходу входить збереження санкцій США та періодичне посилення цих санкцій. Ми тримаємося цього курсу протягом роботи Адміністрації Трампа. Ви побачите запровадження додаткових санкцій кожного місяця, чи раз на два місяці тощо, як ми вже бачили це раніше», - заявив Волкер.

У ході виступу він також наголосив на тому, що політика Адміністрації Трампа щодо Росії цілком підтримується президентом США і є продовженням його філософії ведення переговорів з Росією з позиції сили. Як відомо, критики президента у Демократичній партії наголошують на тому, що політика Адміністрації щодо Росії буцімто існує незалежно від президента, а його власні заяви щодо Росії підривають її ефективність.

Волкер також звернув увагу на те, що Адміністрація Трампа зняла ембарго часів Барака Обами на постачання та продаж зброї в Україні.

Говорячи про плани Адміністрації США у підтримці України, Волкер заявив про заплановані переговори щодо нових можливих продажів зброї зі США. «Ми зустрінемося з українською стороною, щоб можливо поговорити про продаж зброї і те, що Україна вважає за потрібне», - сказав він.

При цьому спеціальний представник Держдепартаменту США наголосив, що військова підтримка України має на меті не розпалювання війни, а спрямована на стримування подальшої агресії проти України.

Нагадаємо, раніше Волкер заявив, що Сполучені Штати повністю підтримують прагнення українців мати власну єдину помісну церкву.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: