Волкер зустрінеться з Сурковим у Белграді 7 жовтня

Волкер зустрінеться з Сурковим у Белграді 7 жовтня

Місце зустрічі Сербія, оскільки вона нейтральна, а Суркову заборонили поїздки в ЄС - зазначив журналіст

Спеціальний представник державного департаменту США з питання України збирається 7 жовтня зустрітися з помічником Путіна Владиславом Сурковим у сербській столиці Белграді і обговорити з ним стимуляцію виконання мінських угод та відновлення територіальної цілісності України.

Про це американський дипломат написав у своєму мікроблозі у Twitter.

«Зустрінуся з російським колегою 7 жовтня в Белграді, щоб обговорити, як стимулювати реалізацію Мінська (мінських угод - ред.) і відновити територіальну цілісність України», - повідомив Колкер.

При цьому журналіст Крістофер Міллер зауважив, що цей колега - помічник президента РФ Владислав Сурков. «Місце зустрічі Сербія, оскільки вона нейтральна, а Суркову заборонили поїздки в ЄС», - додав він.

Раніше повідомлялося, що спеціальний представник Державного департаменту США по Україні Курт Волкер на початку жовтня зустрінеться з помічником президента Росії Владиславом Сурковим, щоб обговорити введення миротворців на Донбас.

Як повідомлялося, спеціальний представник США по Україні Курт Волкер 21 серпня в Мінську провів зустріч із помічником президента Росії Владиславом Сурковим. Зустріч, яка відбувалася за зачиненими дверимапочалася близько 14:00, а завершилася після 17:00

Співрозмовники домовилися продовжити спільну роботу і визначили теми наступної розмови, а також погодилися, що «мирний процес і на політичному треку, і у сфері безпеки може і має йти швидше», додав Сурков, як його цитують російські агентства.

Волкер після зустрічі, що відбулася за зачиненими дверима, не коментував її перебігу чи результатів.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: