Волонтери безкоштовних курсів української просять підтримати он-лайн платформу «Є-мова!»

Волонтери безкоштовних курсів української просять підтримати он-лайн платформу «Є-мова!»
Анастасія Розлуцька, керівник проекту «Є-мова!», керівник проекту «Безкоштовні курси української мови»
Фото: Главком

За 4 роки роботи безкоштовних курсів вивчення української мови видано 2 100 сертифікатів слухачам

В Україні 4 роки поспіль діє проект безкоштовних курсів вивчення української мови. Волонтери проекту просять громадян підтримати гривнею розвиток он-лайн платформи «Є-мова!» Курси розраховані на російськомовних українців та іноземців. Про це розповіла Анастасія Розлуцька, керівник проектів «Є-мова!» та «Безкоштовні курси української мови».

«Попри багатослівність дискурсу щодо мови переконана в тому, що маємо створювати можливості для поширення та розвитку української. Якщо ви вважаєте так само, то будемо щиро вдячні за вашу підтримку: інформаційну, комунікативну, фінансову. Маємо натхнення запустити навчання онлайн до кінця 2018 року», - звертається Розлуцька.

За її словами на «Спільнокошті»  уже зібрано 80 850 гривень з 250 000. Усього долучилося  230 доброчинців. До завершення збору коштів залишилося 60 днів.

Нагадаємо, що за 4 роки роботи безкоштовних курсів вивчення української мови видано 2 100 сертифікатів слухачам. Сьогодні є осередки у 25 містах України, команда котрого складає понад 80 волонтерів - викладачів та координаторів. Головна аудиторія — російськомовні українці, вимушені переселенці та українці за кордоном. На сході України в  прифронтових містах є попит на вивчення української мови. Безкоштовні курси працюють у Щасті, в Костянтинівці, в Дружківці, Краматорську та Маріуполі.

Пропонуємо переглянути запис прес-конференції:

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: