Встановлено особу українця, який загинув у ДТП, що трапилась із туристичним автобусом у Норвегії

Встановлено особу українця, який загинув у ДТП, що трапилась із туристичним автобусом у Норвегії

Загиблий - молодий український учений, доцент кафедри динаміки, міцності машин та опору матеріалів НТУУ «КПІ»

Українцем, який загинув у Норвегії через падіння в ущелину туристичного автобусу, виявився молодий український вчений Богдан Яхно. Про це на своїй сторінці у Facebook написала його родичка, журналістка Олена Яхно.

«Загиблий - молодий український вчений, доцент кафедри динаміки, міцності машин та опору матеріалів НТУУ «КПІ» Богдан Олегович Яхно. Мій двоюрідний брат… Сподіваюся, наше диппредставництво в Норвегії зробить все можливе, щоб його тіло якомога швидше транспортували в Україну», - написала вона.

Як раніше повідомлялося, 30 липня у Норвегії за 100 км від міста Олесунд сталася аварія за участі туристичного автобусу, внаслідок якої постраждали громадяни України. Аварія сталася близько 18:00.

«За даними поліції, в автобусі перебувала 41 особа, усі вони, в т.ч. водій та керівник групи - громадяни України», - ідеться в повідомленні Департаменту консульської служби МЗС України.

Одна людина загинула, від 8 до 10 пасажирів отримали важкі травми та вже відправлені до лікарні. Інші члени групи будуть розміщені у найближчих до місця аварії готелях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: