В’ятрович розповів, чи поїде до Польщі після заяви Ващиковського

В’ятрович розповів, чи поїде до Польщі після заяви Ващиковського
Володимир В'ятрович 
фото: РБК-Україна

Наскільки я розумію, жодних офіційних підтверджень цього не буде до того моменту, поки я не спробую перетнути кордон з Польщею - В’ятрович

Голова Інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович повідомив, що не отримував офіційних підтверджень про те, що йому заборонено в’їзд до Польщі. Про це він сказав у коментарі УНН.

«Я цю інформацію отримав (про заборону в’їзду до Польщі – ред.) тільки від польських медіа. Наскільки я розумію, жодних офіційних підтверджень цього не буде до того моменту, поки я не спробую перетнути кордон з Польщею», - сказав він.

На думку В’ятровича, Ващиковський намагається таким чином покарати його за те, що вимагає дотриматися українського законодавства на українській території.

«Зовсім поки що не бачений випадок в історії світової дипломатії», - наголосив він.

Відповідаючи на запитання про те, чи спробує він перетнути кордон з Польщею, аби перевірити, чи справді є заборона на в’їзд, В’ятрович сказав: «Очевидно, можу спробувати. Проривати кордон, як дехто з іншого боку, вриваючись в Україну, очевидно, що не буду».

Раніше видання Dziennik з посиланням на свої джерела повідомило, що В’ятровичу заборонено в’їзд до Польщі. 

Також, за даними цього польського видання, Міністерство закордонних справ Польщі готує список українців, яким буде заборонено в'їзд до країни

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: