Як у кіно. У Дніпрі поліцейські імітували вбивство підприємця, щоб затримати замовника

Як у кіно. У Дніпрі поліцейські імітували вбивство підприємця, щоб затримати замовника
Фото Відділу комунікації ГУНП в Дніпропетровській області

Ціна людського життя - 2 тис. доларів

Національна поліція Дніпропетровської обл. спільно з працівниками СБУ імітувала смерть підприємця, щоб зловити замовника злочину. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП Дніпропетровської області.

Згідно з повідомленням, 24 жовтня до поліції звернувся чоловік, що йому надійшло замовлення на вчинення умисного вбивства. Жертвою повинен був стати 40-річний місцевий житель. Замовник запропонував йому 2 тис. дол., а деталі і спосіб вчинення вбивства того не цікавили. Інформацію за даним фактом було внесено до ЄРДР за ст. 14 («Готування до злочину») і 2 ч. п. 11 ст. 115 («Умисне вбивство») Кримінального кодексу України.

Щоб затримати замовника, правоохоронці разом з потерпілим інсценували його викрадення і вбивство. Для цього людину вивезли до найближчого лісу, наклали відповідний грим і сфотографували. Фотодокази було передано замовнику, в обмін на які він видав «кілеру» обіцяні гроші. У цей час замовника і затримали правоохоронці.

За місцем його проживання проведено обшук, під час якого поліцейські виявили 5 одиниць незареєстрованої гладкоствольної зброї, 2 одиниці нарізної зброї і кілька тротилових шашок з детонатором.

Зараз правоохоронці з'ясовують мотиви злочину і розглядають коло причетних до нього осіб. Серед основних версій - корисливі мотиви.

Як повідомлялось, в Одесі заради мобільних телефонів злочинець скоїв подвійне вбивство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: