На Вінниччині звільнені за «законом Савченко» чоловіки задушили пенсіонера

На Вінниччині звільнені за «законом Савченко» чоловіки задушили пенсіонера

Відразу після затримання зловмисники зізналися у вчиненні злочину

В середу, 2 листопада, у місті Могилів-Подільському, що на Вінниччині, в одному з приватних будинків поліцейські виявили тіло вбитого 76-річного місцевого жителя. Пенсіонера жорстоко побили та задушили нещодавно звільнені за «законом Савченко» чоловіки, які шукали легкої наживи.

Про це повідомили в прес-центрі ГУНП у Вінницькій області.

Чоловік працював охоронцем в одній з місцевих організацій. Пенсіонера почали шукати колеги, коли він зранку не з’явився на роботі. Вони пішли до його дому, думаючи, що 76-річному чоловіку могло стати зле, а коли побачили замкнені двері - викликали лікарів.

Медики, які прибули на виклик, вже констатували насильницьку смерть господаря та викликали правоохоронців. Під час огляду тіла жертви на ньому було виявлено численні травми голови. Судово-медичний експерт встановив, що літню людину спочатку жорстоко побили, а потім задушили.

Полісмени опитали сусідів, переглянули записи з камер відеоспостережень на магазинах, які розташовані неподалік місця події, та перевірили нещодавно звільнених з місць позбавлення волі осіб. Під підозру правоохоронців відразу потрапили раніше судимі 36 та 47-річний місцеві жителі, які були достроково випущені з тюрми за «законом Савченко».

Відразу після затримання зловмисники зізналися у вчиненні злочину. Вони повідомили, що проникли в будинок літнього чоловіка посеред ночі, щоб його пограбувати. Вони побили та задушили пенсіонера, однак в оселі так нічого й не знайшли.

З даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство). Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: