З Єгипту виженуть ВІЛ-інфікованих іноземців

З Єгипту виженуть ВІЛ-інфікованих іноземців

Кожен іноземний громадянин, який звернувся за дозволом на проживання або який отримує право на роботу або навчання в Єгипті, зобов'язаний надати результати аналізу крові на наявність ВІЛ-інфекції

Влада Єгипту анонсувала видворення з країни всіх іноземців, хворих на СНІД.

Про це заявив глава управління профілактичної медицини Міністерства охорони здоров'я і народонаселення Єгипту доктор Амр Кандиль, передає ТАСС.

«Ми будемо негайно видворяти з Єгипту будь-якого іноземця, у якого буде доведено наявність ВІЛ-інфекції», - підтвердив Кандиль.

За його словами, «кожен іноземний громадянин, який звернувся за дозволом на проживання або який отримує право на роботу або навчання в Єгипті, зобов'язаний надати результати аналізу крові на наявність ВІЛ-інфекції».

Кандиль додав, що громадяни Єгипту, хворі на СНІД, забезпечуються всіма необхідними ліками і проходять лікування на території країни абсолютно безкоштовно.

За даними директора національної програми з боротьби зі СНІДом Валіда Камаля, ця структура щомісяця компенсує витрати на медикаменти понад 3 тис. ВІЛ-інфікованим єгиптянам, офіційно зареєстрованим організацією.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: