З Північної Кореї втік генерал, прихопивши з собою $40 мільйонів

З Північної Кореї втік генерал, прихопивши з собою $40 мільйонів
Фото dpchas.com.ua

Генерал-утікач працював у відділі Трудової партії Кореї, який відповідав за надходження в країну валюти від працюючих за кордоном

Високопоставлений генерал Північної Кореї втік з країни, забравши з собою $40 млн державних коштів. Про це з посиланням на телеканал KBS повідомляє Газета.Ру.

Генерал-утікач працював у відділі Трудової партії Кореї, який відповідав за надходження в країну валюти від працюючих за кордоном корейців. Генерал втік в середині липня разом з сім'єю. Зараз він знаходиться в Китаї, звідки планує переправитися в третю країну.

Нагадаємо, управління з контролю за іноземними активами при міністерстві фінансів США ввело санкції проти північнокорейського лідера Кім Чен Ина і ще 10 високопоставлених чиновників Північної Кореї, а також проти п'яти організацій. Підставою для введення санкцій, зазначає видання, стали серйозні порушення прав людини в країні. Зокрема, відповідні особи та організації керували виправно-трудовими таборами, давали дозволи на тортури і страти тих, хто по-іншому думає.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: