З Росії до Луганська прибули п’ять танків, - розвідка

З Росії до Луганська прибули п’ять танків, - розвідка
Фото з відкритих джерел

Продовжується постачання військової техніки, боєприпасів, пально-пастильних матеріалів та матеріально-технічних засобів з території РФ до кількох населених пунктів

З території Російської Федерації зафіксовано прибуття п’ятьох танків до Луганську. Про це йдеться у повідомленні головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

«Продовжується постачання військової техніки, боєприпасів, пально-пастильних матеріалів та матеріально-технічних засобів з території РФ до населених пунктів: Луганськ – п’ять танків Т-72 (на тралах) зі складу танкового батальйону «2-ої окремої мотострілецької бригади» з місцем дислокації у Луганську «другого армійського корпусу», після проведення ремонту на території РФ. Свердловськ (Довжанськ – ред.) – залізничні платформи з трьома танками Т-64 та два вагони з боєприпасами. Харцизьк – залізничні платформи з чотирма вантажними автомобілями, три цистерни з пально-мастильними матеріалами (150 тонн) та два вагони з боєприпасами», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за даними прес-центру штабу АТО, за добу, з 17 на 18 серпня, бойовики 96 разів обстріляли позиції українських військових.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: