З України планують запустити авіарейси до Катару та Кенії

З України планують запустити авіарейси до Катару та Кенії

Державіаслужба може дозволити українським компаніям літати за новими напрямами

Українські авіакомпанії можуть почати польоти за новими напрямами до Кенії, Катар і Китаю. Це випливає з порядку денного засідання комісії по розгляду питань щодо прав на експлуатацію повітряних ліній, яке відбудеться у Державній авіаційній службі 26 жовтня.

Зокрема, авіакомпанія «Браво» подала в Державну авіаційну службу заявку на право виконання з 29 жовтня 2017 року по 31 березня 2018 року двічі на тиждень чартерних рейсів в Момбасу (Кенія).

Крім того, авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» просить надати їй право на виконання регулярних рейсів у Доху (Катар) та Ізмір (Туреччина). У разі задоволення заявок, МАУ зможе почати експлуатувати обидва напрямки з 1 листопада 2017 року на невизначений термін. В Катар МАУ має намір літати два рази в день, а в Ізмір - один раз в день.

Крім того, МАУ просить надати їй право на чартерні польоти до Саньї (Китай), де розташований курорт.

Наприкінці квітнія Qatar Airways оголосила про початок польотів в Україну.

Згодом в інтерв'ю «Главкому» керівник аеропорту «Бориспіль» Павло Рябікін розповів, що йому дуже приємно буде усвідомлювати, адже «найкращий перевізник світу літає до нас».

Нещодавно стало відомо, що авіакомпанія Qatar Airways починаючи з 28 серпня 2017 року буде здійснювати щоденні вильоти до аеропорту «Бориспіль» з аеропорту міста Доха, столиці Катару


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: