За арештованого заступника міністра охорони здоров'я внесли заставу

За арештованого заступника міністра охорони здоров'я внесли заставу
umoloda.kiev.ua

Адвокат Василишина каже, що не знає, хто вніс заставу

За заступника міністра охорони здоров'я Романа Василишина, якого підозрюваного у хабарництві, внесли заставу в 2 млн 856 гривень. Про це повідомив адвокат Микола Шупеня, інформує видання «Українські Новини».

«Не знаю хто вніс заставу, швидше за все, його дочка», - сказав він.

За його словами, на даний момент вирішується питання про вихід Василишина з-під варти. Крім того, готується подання апеляційної скарги на його арешт.

Як повідомлялось, Дніпровський райсуд столиці, розглянувши клопотання прокуратури м Києва, обрав для заступника міністра охорони здоров'я Василишина запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів з можливістю внесення застави у сумі 2 млн 856 тис гривень. Водночас прокуратура просила про заставу у 5 млн гривень.

Нагадаємо, у ніч на 8 липня при спробі отримання хабара затримали одного з заступників міністра охорони здоров'я.

Голова Служби безпеки України Василь Грицак повідомив, що правоохоронці затримали заступника міністра охорони здоров'я Романа Василишина.

У прокуратурі Києва повідомили, що було встановлено, що вказаний посадовець створив систему поборів з практикуючих лікарів за надання їм можливості в подальшому здійснювати належним чином свої функціональні обов'язки, зокрема проводити операції в Олександровській лікарні Києва.

За даними прокуратури, наразі заступника міністра та його спільника затримано за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.368 КК України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: