За день бойовики 11 разів порушили «режим тиші»

За день бойовики 11 разів порушили «режим тиші»

З початком доби російські окупаційні війська продовжують обстріли позицій сил АТО

Сьогодні з опівночі до 18-ї години зафіксовано 11 випадків ведення вогню, з них 6 на Луганському, 3 на Маріупольському та 2 на Донецькому напрямках. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.
«На Луганщині обстріли українських військовослужбовців зафіксовано в районі Новоолександрівки. Противник використовував стрілецьку зброю та гранатомети», - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку ворог вів вогонь по силах АТО в напрямку Широкіного і Гранітного зі стрілецької зброї. Також по цих позиціях вів вогонь ворожий снайпер, інформують у штабі АТО.

На Донецькому напрямку укріплення опорних пунктів Збройних Сил України було обстріляно в районі промзони Авдіївки та в Зайцевому. «Особливістю порушень Мінських домовленостей російськими окупаційними військами на цьому напрямку є одночасне використання зброї різних калібрів. Зокрема, міномети 82 калібру, гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру», - зазначає прес-центр штабу АТО.

Нагадаємо, сьогодні відбулося розведення сил біля Петрівського.

Тристороння контактна група у Мінську домовилася про відведення військ у Петрівському 7 жовтня.

3 жовтня розведення сил і засобів поблизу населеного пункту Петрівське на маріупольському напрямку було зірвано бойовиками.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: