За день бойовики 28 разів відкривали вогонь: гатять з важкої зброї

За день бойовики 28 разів відкривали вогонь: гатять з важкої зброї

Найскладніша ситуація на Маріупольському напрямку

Сьогодні, 26 жовтня, з опівночі до 18:00 в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 28 випадків відкриття вогню по позиціях Збройних Сил України. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.


На Маріупольському напрямку відбулось 19 обстрілів. «В районах Широкіного, Талаківки противник вів вогонь з кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Красногорівки і Водяного обстріли сил АТО тривали з мінометів калібрів 82 мм та 120 мм, а вогонь ворожих снайперів відмічено неподалік Мар’їнки і Старогнатівки», - йдеться у повідомленні.
На Донецькому напрямку окупанти 5 разів порушували режим тиші. «В бік підрозділів Збройних сил України біля шахти Бутівка окупанти стріляли з гранатометів, а в районі Авдіївки використали одночасно кулемети великого калібру, гранатомети різних систем та міномети 120 калібру», - інформують у штабі.
На Луганському напрямку зафіксовано 4 збройні провокації. «В напрямку Кримського, Золотого, Новозванівки та Трьохізбенки проти українських підрозділів бойовики застосовували гранатомети, кулемети великого калібру, стрілецьку зброю», - повідомляє прес-центр.

Нагадаємо, минулої доби в зоні проведення АТО внаслідок бойових дій жоден з українських військовослужбовців не загинув, але один боєць дістав поранення.    

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: