За добу бойовики здійснили 45 обстрілів: є загиблий та поранені бійці АТО

За добу бойовики здійснили 45 обстрілів: є загиблий та поранені бійці АТО
Українські військові

Постраждалих військовослужбовців оперативно доправлено до лікувальних закладів

Минулої доби російсько-окупаційні війська продовжили ігнорувати режим повного припинення вогню здійснивши 45 обстрілів позицій українських захисників.

Про це йдеться у ранковому звіті прес-центру штабу АТО.

Зокрема, на луганському напрямку із забороненої 152 мм артилерії, стрілецької та снайперської зброї противник обстріляв укріплення ЗСУ поблизу Зайцевого. Крім цього, із 120 мм мінометів окупанти вели вогонь по оборонцях Троїцького, з мінометів калібру 82 мм і гранатометів – в районі Новоолександрівки, а з великокаліберних кулеметів – по захисниках Луганського. 

На донецькому напрямку із заборонених 120 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї агресор обстріляв наші позиції в районі Водяного та Гнутового, а міномети калібру 82 мм та гранатомети – застосував по оборонцях Новотроїцького.

Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вогонь вівся по захисниках Авдіївки, Шахти «Бутівка», Пищевика, Верхньоторецького, Талаківки, Павлополя та Кам’янки, з озброєння БМП – під Водяним і Павлополем, з великокаліберних кулеметів – в районі Опитного та Лебединського, а стрілецької зброї – поблизу Широкиного і Невельського.

Крім цього, опорні пункти сил АТО неподалік Гнутового та Лебединського обстрілював ворожий снайпер.

Внаслідок ворожого вогню один український воїн загинув, ще троє бійців зазнали поранень.

«Постраждалих військовослужбовців оперативно доправлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу», - резюмували у штабі.

Нагадаємо, вчора бойовики з артилерії обстріляли цивільні будинки у Зайцевому.

Також  в зоні АТО у результаті обстрілів постраждали п’ять співробітників Донецької фільтрувальної станції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: