За добу загиблих військових в районі АТО немає

За добу загиблих військових в районі АТО немає
Українські військові
Фото: Ministry of Defense of Ukraine / Flickr

Як повідомив речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко, за добу на Донбасі були поранені 5 українських військовослужбовців

За минулу добу у зоні проведення АТО поранено 5 українських військовослужбовців, втрат серед бійців ЗСУ немає. Про це на брифінгу 6 травня повідомив речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко.

За його словами, найбільш активні бойові дії на Луганському напрямку розгорнулися біля н.п. Кримське та у Попаснянському районі, де бойовики застосували легке озброєння та 5 разів - міномети, було випущено понад 30 мін. Українські війська відкривали вогонь у відповідь. Всього за добу з боку бойовиків було проведено 14 обстрілів.

У напрямку Донецька обстановка напружена по всій лінії фронту. Бойовики застосовували важке озброєння на Світлодарській дузі, під Горлівкою, в Авдіївці та Пісках.

«Особливо потужним обстріл був у Пісках, тривав понад 2 години, бойовики випустили 30 мін, активно застосовувалася бронетехніка», - повідомив Лисенко.

За добу на донецькому напрямку зафіксовано 15 ворожих обстрілів, 7 з них - з важкого озброєння.

У напрямку Маріуполя загострилася обстановка в Мар'їнському районі, де бойовики неодноразово застосовували бронетехніку і міномети, є влучання і в житлові квартали, пошкоджено вікна у міській лікарні та житловий приватний будинок, одну жінку було поранено.

За добу на цьому напрямку сталося 34 випадки порушення «тиші», 7 з них - з важкого озброєння.

Нагадаємо, за минулу добу російсько-окупаційні війська здійснили 63 обстріли позицій Збройних сил України на Донбасі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: