Минулої доби на Донбасі зазнали поранень четверо військових

Минулої доби на Донбасі зазнали поранень четверо військових
Український військовий на Донбасі

На маріупольському напрямку міномети противник застосував у Красногорівці, у Докучаєвську працював ворожий снайпер

За минулу добу, 5 квітня, в зоні проведення АТО на Донбасі поранення дістали четверо українських військовослужбовців, повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

«За минулу добу в результаті бойових дій двоє українських військових дістали поранення під Авдіївкою, двоє поранені унаслідок підриву на вибуховому пристрої», - сказав Мотузяник на брифінгу в четвер у Києві.

За його словами, на луганському напрямку за добу було зафіксовано лише три випадки порушення режиму припинення вогню. Зокрема, противник випустив три міни по позиціях сил АТО в районі с. Сизе, також застосовували вогнепальну зброю в районі смт Станиця Луганська, також гранатометний обстріл позицій українських військових зафіксовано в районі с. Новоолександрівка.

На донецькому напрямку бойовики відкривали вогонь лише в Зайцевому, Авдіївці та Пісках, застосовували легке озброєння. За добу на цьому напрямку зафіксовано сім обстрілів.

На маріупольському напрямку міномети противник застосував у Красногорівці, у Докучаєвську працював ворожий снайпер, на півдні провокації тривали в цілодобовому режимі. За добу на маріупольському напрямку зафіксовано 19 випадків порушення режиму припинення вогню.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: