Захист другого учасника ДТП у Харкові проситиме про визнання його потерпілим

Захист другого учасника ДТП у Харкові проситиме про визнання його потерпілим
Смертельна ДТП в Харкові

Наразі Дронов знаходиться у статусі свідка

Водій Volkswagen Геннадій Дронов, який є другим учасником смертельної ДТП у Харкові наразі на стаціонарному лікуванні. У кримінальному провадженні про аварію його захист проситиме про зміну його статусу зі свідка на потерпілого.

Про це заявив його адвокат Сергій Перепилиця, передає Mediaport.

«На даний час мій клієнт знаходиться у статусі свідка. Жодного офіційного документа з приводу зміни статусу у кримінальному провадженні від органу досудового розслідування ми не отримували, тобто нам не було офіційно повідомлено про підозру. Мій клієнт вже зазначав, коли давав покази одразу після ДТП у слідчого, що він переїжджав перехрестя на зелений сигнал світлофора, на дозволяючий», — сказав адвокат.

Перепилиця наголошує, що у його підзахисного не було можливості уникнення зіткнення, оскільки автівка Олени Зайцевої виїхала зненацька на великій швидкості, і він не міг цього передбачити.

Адвокат додав, що на місці інциденти спочатку не було стоп-лінії, але пізніше її додали.

Наразі Дронов перебуває у лікарні зі струсом мозку та забої грудної клітки, повідомив адвокат.

«Йому важко ходити, важко розгинати руки. Зараз під час лікування він отримує те медикаментозне лікування, яке призначив лікар, становиться краще. Звісно, коли самопочуття буде на достатньому рівні, ми готові і виступити перед пресою, і брати участь у всіх необхідних слідчих діях», — сказав він.

Адвокат зазначив, що попри чутки, його підзахисний не є працівником СБУ та не має жодного відношення до правоохоронних органів.

Як повідомлялося, начальник управління Нацполіції у Харківській області Олег Бех не виключає, що статус водія, що проходить як свідок у справі про резонансне ДТП у Харкові, може бути змінено.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: