Запорізький «Хатіко»: службова вівчарка повернулась на місце загибелі інспектора Нацполіції

Запорізький «Хатіко»: службова вівчарка повернулась на місце загибелі інспектора Нацполіції

Собаку викинуло із автівки під час аварії і він зник

Сьогодні, 14 листопада, знайшли службового собаку інспектора кінологічного центру Нацполіціі, який нещодавно загинув в ДТП. Про це повідомила начальниця відділу комунікації Нацполіціі Катерина Людвік, пише місцеве видання 061.

Службова вівчарка Ункас повернулася на місце аварії.

Нагадаємо, що собака пропав під час аварії, яка сталася 10 листопада на трасі «Харків-Сімферополь». У службовому автомобілі перебував помічник загиблого - службовий собака Ункас - це німецька вівчарка сірого забарвлення. Вівчарку викинуло з авто і вона зникла з місця аварії і її шукали по околицях.

Зазначимо, 10 листопада у результаті зіткнення службового автомобіля з вантажівкою «ДАФ», старший інспектор кінологічного центру Головного управління Національної поліції в Запорізькій області капітан поліції Микола Поваляєв, загинув на місці події.

Нагадаємо, японський пес Хатіко на початку 20-го сторіччя став відомим через свою вірність. Пес став відомий в 1932 році після публікації в одній з найбільших газет Токіо статті «Відданий старий пес чекає повернення свого господаря, який помер сім років тому». Історія підкорила серця японців, і на станцію Сібуя стали приїжджати цікаві з метою подивитися на пса. Хатіко приходив на станцію у очікуванні господаря протягом дев'яти років аж до своєї смерті 8 березня 1935 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: