Зарплати депутатів: Ляшко скаржиться, що не може спати

Зарплати депутатів: Ляшко скаржиться, що не може спати
Олег Ляшко
Фото LiveInternet

Лідер Радикальної партії розповів, чому досі немає його електронної декларації

Народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко у себе на сторінці у Facebook поскаржився на роботу системи електронного декларування.

«…Сів заповнювати електронну декларацію – терміни ж піджимають. Ліг спати о 2-й ночі. Зранку авторизувався лише з 15 разу і виявив, що нічого з внесених мною напередодні даних не збереглося! Відображається лише порожня сторінка, постійно вибиває помилки 503 та 404», – написав Ляшко.

Як повідомлялося, чиновники масово скаржаться на погану роботу системи електронного декларування. За їхніми словами, виникають проблеми із авторизацією в системі та зі збереженням даних. Разом із тим сьогодні нардеп Віктор Балога оприлюднив свою декларацію.

Нагадаємо, 20 жовтня, Верховна Рада в першому читанні проголосувала за проект закону про державний бюджет на 2017 рік. За ухвалення законопроекту №5000 проголосувало 245 депутатів при мінімально необхідних 226. Згідно з цим документом, депутати пропонують уряду в рамках бюджетного процесу переглянути рівень свого фінансового забезпечення. У проекті бюджету народні обранці пропонують підвищити собі зарплати до 40 тисяч гривень на місяць. 

Читайте також статтю «Главкома» «Як підвищували зарплати депутатам. Результати спецоперації»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: