Балога задекларував 12 земельних ділянок, 3 квартири та кілька машин

Балога задекларував 12 земельних ділянок, 3 квартири та кілька машин
Віктор Балога
Фото dt.ua

Нардеп задекларував у Закарпатській області 12 земельних ділянок

Народний депутат України Віктор Балога задекларував 12 земельних ділянок та 3 квартири. Відповідний документ розміщений в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Так, Балозі належить одна квартира в Мукачевому (Закарпатська область) площею 123,4 кв. м, а його співмешканка Оксана Балога володіє однією квартирою в Києві площею 57,8 кв.м, і ще однієї житлоплощею в тому ж Мукачевому (101,1 кв. м).

Нардеп також задекларував в одній Закарпатській області 12 земельних ділянок, загальна площа яких становить 33 тис. 886 кв. м. Сам Балога є власником двох земельних ділянок за 7403 кв. м, Оксана Балога володіє ще п'ятьма ділянками.

Три земельних ділянки є спільною власністю співмешканки Балоги і його двох синів, ще дві ділянки належать тільки синам. Крім цього, нардеп задекларував житловий будинок (314,1 кв. м) на Закарпатті та дачу в Києві (129,2 кв. м).

Серед «цінного рухомого майна» Балога вказав 26 творів мистецтва, а саме різних картин. Сім'я володіє 4 автомобілями та цінними паперами, номінальна вартість яких складає близько 90 тис. гривень.

Нагадаємо, 20 жовтня, Верховна Рада в першому читанні проголосувала за проект закону про державний бюджет на 2017 рік. За ухвалення законопроекту №5000 проголосували 245 депутатів при мінімально необхідних 226. Згідно з цим документом депутати пропонують уряду в рамках бюджетного процесу переглянути рівень свого фінансового забезпечення. У проекті бюджету народні обранці пропонують підвищити собі зарплати до 40 тисяч гривень на місяць. 

Читайте також статтю «Главкома» «Як підвищували зарплати депутатам. Результати спецоперації»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: