«Завербований» Нагорний обіцяв, що навесні в Україні буде проросійський президент

«Завербований» Нагорний обіцяв, що навесні в Україні буде проросійський президент
Тимофій Нагорний обіцяв, що навесні 2019 року в Україні буде проросійський президент

Бізнесмен, який зафіксував на приховану камеру зізнання про дежзраду Тимофія Нагорного, розказав про його інші відверті заяви

Російський бізнесмен з канадським громадянством Олексій Душутін в інтерв’ю «Главкому» розповів, що Тимофій Нагорний (колишній чоловік відомої української гімнастки Лілії Подкопаєвої – «Главком»)  вихвалявся йому тим, що в Росії давав свідчення на детекторі брехні «і йому росіяни говорили, що він – крутий хлопець».

Також, за словами Душутіна, Тимофій Нагорний говорив про куратора в Запоріжжі, який давав йому завдання, та повідомив про те, що щомісяця їздив до Росії, де йому обіцяли гроші на створення партії «Пліч-о-пліч».

«Росія нас все одно в спокої ніколи не залишить. Навесні тут буде проросійський президент», - цитує Нагорного Душутін.

А коли бізнесмен запитав, що станеться, якщо українці не виберуть проросійського президента, Нагорний запевнив, що виведе на вулиці в кожному місті по 50 тис. людей і  в Україні почнеться хаос, який влаштовує Росію.

Нагадаємо, на початку жовтня Тимофій Нагорний та двоє російських громадян були затримані у Києві під час спроби отримати гроші від бізнесмена Олексія Душутіна. Крім шахрайство українцю інкримінують держзраду. 8 жовтня Печерський районний суд Києва обрав Нагорному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою і встановив заставу 528,6 тис грн. 22 жовтня апеляційний суд прийняв аргументи прокуратури та постановив скасувати попереднє рішення і обрати Нагорному запобіжний захід у вигляді арешту до 30 листопада без права застави. Нагорний був узятий під варту в залі суду. Йому повідомлено про підозру у вчиненні державної зради та закінченого замаху на шахрайство в особливо великих розмірах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: