Землетрус в Італії: кількість жертв зросла до 247-ми

Землетрус в Італії: кількість жертв зросла до 247-ми

Сотні людей зазнали поранень, деякі з них перебувають у критичному стані

Внаслідок землетрусу в центральній частині Італії загинули 247 людей. Про це вранці четверга, 25 серпня, повідомили у відомстві цивільної оборони країни.
190 смертей зафіксовано у провінції Рієті, 57 - у Асколі-Пічено.
Сотні людей зазнали поранень, деякі з них перебувають у критичному стані. Крім того, невідома кількість людей ще залишаються під завалами.
У цей же день вранці мешканці центральної Італії прокинулися від ще одного сильного поштовху. Втім, їх магнітуда становила 4,7.

Як повідомлялося, найбільших руйнувань від землетрусу зазнали населені пункти Аматріче, Аккумолі та Пескара-дель-Тронто.

У ніч на 24 серпня в центральній частині Італії стався землетрус магнітудою не менше 6,1. Від стихії постраждали передовсім регіони Лаціо, Марке, Умбрія, відомі як улюблені місця відпочинку для жителів великих міст, які намагаються втекти від літньої спеки. Землетрус був відчутний і в Римі. Сотні осіб дістали ушкодження або зникли безвісти. Рятувально-пошукові роботи ускладнені тим, що населені пункти, які зазнали руйнувань, розташовані у віддалених гірських районах. Задля надання допомоги в пошуково-рятувальних роботах уряд задіяв армію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: