Жебрівський пішов з посади аудитора НАБУ

Жебрівський пішов з посади аудитора НАБУ

Жебрівський повідомив, що в листопаді направив заяву про складання своїх повноважень до Адміністрації президента

За словами Жебрівського, він поновлює свою участь у політичному процесі, зокрема, і для боротьби з корупцією

Призначений президентом аудитором Національного антикорупційного бюро України колишній голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що написав заяву про складання своїх повноважень аудитора НАБУ.

Про це 19 грудня він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Указом президента України 16.06.18 я був призначений одним з трьох незалежних аудиторів НАБУ. В той же час для початку роботи аудиторів необхідно ухвалити ряд документів, положень, затвердити процедури та визначити бюджет процесу. Верховна Рада України це ігнорує. Це унеможливило виконання тієї роботи, яку вважав важливою і почесною у рамках чинного законодавства», - пояснив Жебрівський.

Він повідомив, що 15 листопада направив заяву про складання своїх повноважень аудитора НАБУ до Адміністрації президента України. «І з сьогоднішнього дня вважаю себе вільним від цих обов’язків», - написав Жебрівський, заявивши, що поновлює свою участь у політичному процесі, зокрема і для боротьби з корупцією.

Нагадаємо, колишній голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський 9 червня подав Порошенку заяву про звільнення за власним бажанням.

13 червня своїм указом президент звільнив Жебрівського з посади, нагородивши його орденом князя Ярослава Мудрого. Жебрівський був призначений аудитором НАБУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: