Жителька Лубен отримала 15 років тюрми за вбивство і розчленування матері

Жителька Лубен отримала 15 років тюрми за вбивство і розчленування матері

Під час сварки жінка вдарила свою матір і, щоб привховати злочин, розчленувала труп та розвезла його частини по Лубнах

Київський районний суд Полтави засудив до 15 років позбавлення волі 44-річну жительку м. Лубни, яка у жовтні 2016 року вбила та розчленувала свою 70-літню матір. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Полтавської області.

«…У судовому засіданні підсудна свою вину не визнавала. Однак прокурори довели, що 5 жовтня минулого року між донькою та матір’ю виникла сварка, під час якої донька умисно вдарила матір ножем у шию, від чого остання померла на місці події. Аби приховати злочин, підсудна за допомогою 2 ножів і молотка розчленувала труп та розвезла його частини у різні місця Лубен. Після цього вона пофарбувала ту частину підлоги у кімнаті, де лежало закривавлене тіло. А через кілька днів звернулася до поліції із заявою про безвісне зникнення матері», - йдеться в повідомленні.

19 жовтня неподалік автовокзалу в м. Лубни місцеві жителі знайшли голову людини. Ще одну схованку, де знаходилися інші частини тіла, правоохоронцям показала вже сама горе-дочка. Також у ході слідчого експерименту вона вказала місце, куди викинула знаряддя вбивства (ножі). Молоток оперативники виявили у квартирі.

«Під час досудового розслідування були проведені молекулярно-генетичні експертизи, які встановили, що знайдені частини тіла збігаються між собою та належать одній особі жіночої статі. Психолого-психіатрична експертиза показала, що підсудна є осудною і не потребує застосування примусових заходів медичного характеру», - повідомили в прокуратурі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: