Журналісти «Схем» повідомили про погрози через розслідування щодо Медведчука

Журналісти «Схем» повідомили про погрози через розслідування щодо Медведчука
Журналісти «Схем» 

Адвокати Медведчука надіслали погрози за годину до виходу в ефір програми з розслідуванням, заявили журналісти

Журналістам програми «Схеми» адвокати Віктора Медведчука надіслали погрози за годину до виходу в ефір програми з розслідування про його перельоти.

Про це повідомляє сама редакція.

«За інформацією ЗМІ, на телеканалі UA:Перший 9 листопада заплановано вихід програми «Схеми», в якій буде поширено конфіденційну інформацію про Медведчука В.В. без згоди останнього на це. Вважаю за необхідне поставити вас до відома, що таке оприлюднення конфіденційних даних буде прямим та свідомим порушенням закону. Наголошую, що причетні до цього особи понесуть відповідальність згідно з чинним законодавством України», — йдеться у заяві адвоката Ігоря Кириленка.

Журналісти своєю чергою заявили, що у Медведчука було достатньо часу, щоб дати коментар для ефіру.

«Так, звісно такі нічим не обґрунтовані погрози не мають нас зупиняти у виконанні своїх професійних обов’язків. Програма вийде в ефір, як заплановано»,— повідомила редакція «Схем».

Як повідомлялося, напередодні в аеропорту «Київ» біля VIP-терміналу стався напад на журналістів програми «Схеми» (проект «Радіо Свобода»).

Знімальна група у складі журналістів Михайла Ткача та Ярослава Бондаренка і оператора Кирила Лазаревича чекала на приліт із Росії Віктора Медведчука. Проте їм завадили: журналістів штовхали, били, відбирали камеру. Вони впевнені, що напад вчинили охоронці Медведчука.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: