Журналісти з'ясували: половина ринку обміну валют контролюють люди Турчинова

Журналісти з'ясували: половина ринку обміну валют контролюють люди Турчинова
dt.ua

1223 позабанківські пункти обміну валют належать людям, наближеним до Турчинова

Половина українського ринку готівки – 1223 позабанківські пункти обміну валют - належать компанії «Абсолют Фінанс», пише «Цензор».

«Абсолют Фінанс» належить трьом фізичним особам - жителям Києва. Найбільша частка - вчительці економіки і географії київської школи №304 Оксані Бродівській. Міноритарні частки в компанії належать доньці Бродівської - Ілоні, а також Григорію Пронько.

Згідно з даними бази помічників народних депутатів «Посіпакі», Оксана Бродівська - багаторічний помічник народного депутата від «Народного фронту» Руслана Лук'янчука. До 2012 року Бродівська володіла компанією «Абсолют Фінанс» разом зі своїм чоловіком, Валентином Бродівським. Він також був помічником нардепа шостого скликання Лук'янчука на громадських засадах. Тоді Лук'янчук був в Блоці Юлії Тимошенко.

Ще раніше, в 2002-2005 роках, Лук'янчук був помічником народного депутата від БЮТ Олександра Турчинова, який зараз обіймає посаду секретаря Ради національної безпеки і оборони. Згідно з даними Реєстру юридичних осіб, Бродівському належить компанія «НВП Алмазный Дом-Украина» і ТОВ «Сяйво Карпат» - готель і туристичний комплекс в Яремчі Івано-Франківської області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: