Журналістка, яку звинувачували ледь не в замаху на вбивство військових, отримала подяку від Міноборони

Журналістка, яку звинувачували ледь не в замаху на вбивство військових, отримала подяку від Міноборони
Анастасія Станко

Анастасії Станко подякували «за служіння народу»

Журналістка «Громадського ТБ» Анастасія Станко отримала подяку від Міністерства оборони України. Про це повідомляє сама Станко, яка оприлюднила фотографію подяки.

У документі сказано, що Станко нагороджено за «сумлінне та бездоганне служіння Українському народу, значний особистий внесок у розвиток у праву розвитку вітчизняної військової журналістики». Подяка підписана міністром оборони Степаном Полтораком.

«Тернистий шлях від «коректувальників вогню» до тих, кому дякують за служіння) служимо далі). Сприймаю - замість вибачення. Але вибачення досі чекаємо) і вибачення було б краще», - написала з приводу вручення подяки Станко.

Влітку 2016 року штаб АТО повідомив, що журналісти «Громадського ТБ» та «Новой газеты» оприлюднили в інтернеті відео, на якому видно обстріл та позиції українських військових у промзоні Авдіївки, а також привели на позиції ЗСУ російську журналістку, яку представили як свого працівника.

У свою чергу «Громадське ТБ» на своєму сайті заявило, що ці звинувачення не відповідають дійсності. Журналісти стверджують, що «Громадське» не поширювало фото з бойових позицій українських військових.

Штаб АТО попросив СБУ призупинити акредитацію в зоні проведення операції журналістів «Громадського ТБ» Анастасії Станко, Костянтина Реуцький і Юлії Полухін, які «оприлюднили деталі з позицій сил АТО, які можуть стати орієнтирами для ворога». Згодом було призупинено акредитацію в зоні АТО Анастасії Станко та Костянтина Реуцького.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: