ЗМІ: північна частина Донецька потрапила під артобстріл

ЗМІ: північна частина Донецька потрапила під артобстріл
Розбите вікно в одному із житлових будинків Донецька
Фото з соцмереж

Частина користувачів соцмереж ствердно заявили, що Донецьк обстрілюється бойовиками з їх позицій в аеропорту

Сьогодні ввечері Київський район Донецька на півночі міста був обстріляний з артилерії. Особливо сильно постраждав район донецького аеропорту і село Яковлівка.

Як повідомляє видання «Сегодня», кілька влучень снарядів зафіксовано в будинку по Київському проспекту та Благовіщенській вулиці. Постраждали також житлові будинки на Партизанському проспекті - 84, 53-а, 63, 5-б, по вул. Арістова, 7, вул. Наметкіна, 7.

«Був приліт в зупинку «18-а лікарня», за непідтвердженою інформацією - ще й 65-й школі дісталося», - повідомили в соцмережах жителі Донецька.

«Деякі ствердно заявили, що місто обстрілюється бойовиками з їх позицій в аеропорту. Працюють «Гради» і «Гіацинти», - пише ЗМІ з посиланням на мешканців Донецька.

«Було тихо майже весь день. Потім раптом гримнуло дуже сильно, мені здалося, що був приліт в наш будинок. Виявилося, що це метрах в 50 від нас. Як мені здалося, стріляли дуже довго»,  - розповіла мешканка Київського району Тетяна Лукашова.

За інформацією ЗМІ, зараз в Донецьку припинилися обстріли.

За попередніми даними,  поранення отримав мирний житель 1952 року народження. Характер поранення - ушкодження очей уламком скла.

Пропагандистські ЗМІ традиційно звинуватили в обстрілі Збройні сили України

Також відомо про вибух в житловому будинку на вулиці Донецькій. Відповідне відео опублікував у Facebook журналіст Тимур Філоненко.

«Главком» також повідомляв, що один школяр загинув, двоє постраждали сьогодні в результаті вибуху боєприпасу на заході Донецька.

Напередодні штаб АТО інформував, що сьогодні бойовики знову почали застосовувати реактивну артилерію. Станом на 18:00 було зафіксовано дев’ять порушень перемир’я.

Нагадаємо, бойовики минулої доби 26 разів обстріляли позиції українських військових. У результаті один український військовий отримав бойову травму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: