ЗМІ: RothschildTrust здійснила кадрові заміни в нідерландській Roshen

ЗМІ: RothschildTrust здійснила кадрові заміни в нідерландській Roshen

Раніше повідомлялося, що компанія RothschildTrust звільнила кіпрських юристів Порошенка

Компанія RothschildTrust звільнила частину юристів з Кіпру, які раніше працювали в корпорації Roshen, а також здійснила кадрові зміни в нідерландській компанії Roshen Europe B.V. Про це йдеться в статті на сайті 112.ua.

Так, згідно з опублікованими відомостями з корпоративного реєстру Кіпру, компанія Rothschild звільнила директорів, призначених кіпрськими юристами президента Петра Порошенка, і визначила директором компанію RTB Administrators AG. Ця компанія зареєстрована за адресою банку Rothschild у Швейцарії та здійснює управління підприємствами.

«Rothschild зробила ще одну кадрову зміну – призначила двох додаткових директорів на Кіпрі. Сумнівів, що Rothschild не просто записала своє ім'я до списку акціонерів, а активно зайнялася управлінням на цьому рівні, не залишається», - йдеться в матеріалі.

Як повідомляється, крім того, RothschildTrust здійснила кадрові зміни в нідерландській компанії Roshen Europe B.V., призначивши до ради директорів Альбертуса ван Біка.

«Компанія Roshen Europe B.V., як відомо, на 85% володіє ТОВ «Центрально-європейська кондитерська корпорація» - тим самим Roshen і в свою чергу на 100% належить CEE Confectionery Investments. Згідно з опублікованими кіпрськими документами, 100% усієї цієї структури належить RothschildTrust (Schweiz) AG в якості трасті Prime Capital Asset Trust», - йдеться в статті.

У матеріалі зазначено, що, судячи з «картинки», яка склалася довкола сліпого трасту Roshen, є підстави говорити, що він існує.

«А також збігається з тим, що можна було б очікувати у випадку з незалежним повноправним керівником бізнесу – призначення власних директорів після створення трасту показує, що Rothschild підійшла до завдання з усією скрупульозністю. Загалом а траст то дійсно «сліпий», - зазначається в статті.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилися документи, що вказують на структуру «сліпого трасту» компанії Roshen.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: