«Сліпий траст» Roshen дійсно управляється Ротшильдами: Опубліковані документи

«Сліпий траст» Roshen дійсно управляється Ротшильдами: Опубліковані документи

Rothschild звільнила директорів, призначених кіпрськими юристами Порошенка

У ЗМІ з'явилися документи, що вказують на структуру «сліпого трасту» компанії Roshen. Відзначимо, президент Петро Порошенко 14 січня 2016 року заявив, що передав свою частку в корпорації «Рошен» в незалежний «сліпий» траст. Видання 112.ua опублікувало ланцюжок, який показує, що сліпий траст дійсно був створений.

Так, ТОВ «Центрально-європейська кондитерська корпорація», тобто Roshen, належить одній з трьох компаній Roshen Europe BV на 85%, який, в свою чергу на 100% належить CEE Confectionery Investments.

100% всієї цієї структури належить RothschildTrust (Schweiz) AG, що входить в групу Rothschild & Co і веде діяльність в сфері «приватного багатства» (privatewealth).

Група Rothschild & Co в свою чергу на половину належить родині Ротшильдів, а на другу - різним інвесторам.

Траст можна вважати «сліпим», якщо за правилами трасту права розпоряджатися переданим в траст майном або навіть отримувати інформацію про те, яким чином інвестуються передані в траст активи, передані трасті. «Трасті» - довірена особа, яка є юридичним власником майна, але зобов'язана розпоряджатися ним на користь встановлених вигодонабувачів.

За відомостями корпоративного реєстру Кіпру, Rothschild звільнила директорів, призначених кіпрськими юристами Порошенка, і призначила директором компанію RTB Administrators AG. Компанія RTB Administrators AG зареєстрована за адресою банку Rothschild в Швейцарії і здійснює управління підприємствами. Rothschild провела ще одне кадрову зміну - призначила двох додаткових директорів на Кіпрі.

Таким чином, видання зазначає, що зміна керівництва компаній свідчить про активний вплив Ротшильдів на управління Roshen.

Корпорація «Рошен» - один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: