ЗМІ: у Мексиці затримали олігарха Фукса і депутата від «Народного фронту»

ЗМІ: у Мексиці затримали олігарха Фукса і депутата від «Народного фронту»
Український бізнесмен російського походження Павло Фукс

За інформацією ЗМІ, нардепа Іванчука відпустили, натомість Фукс досі перебуває у Мексиці

У мексиканській аеропорту Канкун 7 січня був затриманий відомий український бізнесмен російського походження Павло Фукс.

Про це повідомляє «Обозреватель» з посиланням на власні джерела.

«Це сталося на підставі того, що Фукс перебуває в міжнародному чорному списку. Зокрема, олігарху вже відмовляли у в'їзді до США та Ізраїлю, а для відвідування відкриті лише країни Європи», - пише ЗМІ.

Підтвердила затримання відомого бізнесмена у своєму Facebook також автор і ведуча програми «Схеми» Наталія Седлецька.

«Два моїх джерела - з системи міжнародного правопорядку та з оточення самого бізнесмена - підтвердили, що колишнього російського підприємця, а тепер українського олігарха Павла Фукса справді затримали у Мексиці, по прильоту на курорт Канкун учора ввечері.

Він летів приватним літаком із Британії (Фарнборо) і був затриманий міграційними службами на кордоні. Цікаво, що на борту із ним справді перебував впливовий український депутат Андрій Іванчук («Народний фронт»)», - написала журналістка.

За інформацією «Обозревателя» нардепа Іванчука відпустили, оскільки він пред'явив дипломатичний паспорт, проблеми на кордоні виникли начебто лише у Фукса. З 7 січня він утримується в аеропорту Канкуна міграційною службою Мексики, до нього приїхали співробітники українського посольства, додає Седлецька. У момент затримання Фукс і Іванчук перебували в аеропорту з дружинами. 

Повідомляється, що український бізнесмен перебуває в «чорному списку» США. Це і вплинуло на рішення місцевих прикордонників не пускати Фукса в країну. Тим часом джерело, близьке до Фукса, в коментарі «Українській правді» спростувало затримання бізнесмена. Однак підтвердило, що Фукс справді прилетів до Мексики разом з Іванчуком.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: