ЗМІ: у Смілі не включили батареї. Тепла немає навіть у лікарнях

ЗМІ: у Смілі не включили батареї. Тепла немає навіть у лікарнях
У Смілі не стартував опалювальний сезон

Міська влада підготувала документи для оголошення надзвичайного стану в місті

У Смілі (Черкаська область) готуються з 12 листопада оголосити надзвичайний стан зв'язку з відсутністю опалення в житловому секторі, а також об'єктах комунальної сфери - школах, дитячих садах і лікарнях. Відповідне звернення було направлено до міської, обласної адміністрації, а також до уряду, пишуть «Факти».

«Офіційно ми зараз подали всі документи на надзвичайний стан по всій вертикалі, і в Черкаси, і в обласну адміністрацію, і в Кабмін подаються листи про введення надзвичайного стану в нашому місті», - заявив мер міста Олексій Цибко.

Сама місцева влада пояснює поточну ситуацію непогашеними боргами колишнього постачальника газу в місто компанії «Енергоінвест». Терміни запуску теплопостачання для городян влада не називає.

9 листопада у Смілі відбулося народне віче з питань теплопостачання.

Нагадаємо, на початку березня 2016 року депутати Смілянської міської ради після бійки проголосували за недовіру Олексію Цибку. За час відсутності Цибка, місто очолював Віктор Федоренко, якого згодом також відправили у відставку. У кінці березня 2018 року Цибко повернувся на посаду за рішенням Верховного Суду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: