З’явилися подробиці нападу на одеську активістку

З’явилися подробиці нападу на одеську активістку
Світлана Підпала
Фото: dumskaya.net

У Світлани Підпалої діагностували закриту черепно-мозкову травму

На одеську журналістку, учасницю розслідувальної «Групи 2 травня», рухів «Генпротест» і «Зелений лист» Світлану Підпалу напали двоє чоловіків. Про це у коментарі «Думській» повідомив соратник Світлани Владислав Балинський.

За його словами, на Підпалу чатували з 13:30 до 14:00 на розі Ковальської і Тираспольської вулиць.

«Один залишився за кермом заведеного мопеда, другий, довготелесий білявий, з короткою стрижкою і світлими очима, спочатку гукнув, схопив за руку, розгорнув і забризкав Світлані обличчя з балончика. Потім, заштовхав в кут арочного в'їзду і став бити кулаками по обличчю. Після того, як Світлана впала, підбіг до товаришева на мопеді, застрибнув, після чого вони зникли в невідомому напрямку. Телефон з рук, рюкзак і гроші не взяли», - розказав він.

У Підпалої, додав Балинський, діагностовано закриту черепно-мозкову травму, забій м'яких тканин і окістя лобної частини, велику гематому. Вона написала заяву в Портофранківське відділення поліції в Одесі.

Як повідомлялося, у суботу в центрі Одеси невідомі напали на одеську журналістку, учасницю розслідувальної «Групи 2 травня», рухів «Генпротест» і «Зелений лист» Світлану Підпалу. 

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття активістки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: