Інститут світової політики презентував книгу про російську гібридну агресію балтійським дипломатам (фоторепортаж)

 Інститут світової політики презентував книгу про російську гібридну агресію балтійським дипломатам (фоторепортаж)

Презентація книги «Гібридна агресія Росії: уроки для світу»

У посольстві Латвії в Україні відбулася презентація книги директора Інституту світової політики Євгена Магди «Російська гібридна агресія: уроки для світу», яку ІСП у співпраці з видавництвом «Каламар» випустило англійською мовою.

У презентації взяли участь посли країн Балтії – Надзвичайний та Повноважний посол Латвійської Республіки в Україні Юріс Пойканс, Надзвичайний і Повноважний посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс, Надзвичайний і Повноважний посол Естонської республіки в Україні Герт Антсу, а також політологи та представники інших дипломатичних місій, акредитованих в Україні.

«Це дуже важлива книга для розуміння процесів, які відбуваються в світі, і які пов’язані з російською гібридною війною», - зазначив Юріс Пойканс. У свою чергу голова правління Інституту світової політики Віктор Шлінчак подякував послу Латвійської Республіки за організацію презентації та цікаву дискусію, яка відбулася по її завершенню.

Раніше Інститут світової політики провів презентацію книги «Російська гібридна агресія: уроки для світу» в Раді Європи (Страсбург).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: