Бідність, зневіра та розпуста. Як виглядає життя в бідних районах Чикаго

Бідність, зневіра та розпуста. Як виглядає життя в бідних районах Чикаго
Західна сторона Чикаго - афроамериканська і бідна

«Місце, куди ніхто не прагне переїхати, і всі їдуть, як тільки можуть осилити це фінансово»

Пол Д'Амато завжди спрямовує свій об'єктив на людські спільноти і місця, які зазвичай ігнорують інші фотографи. Він терпляче і наполегливо роками працює над своїми проектами, щоб глядачі могли заглянути в світ, невидимий для більшості.

Пол Д'Амато народився в 1956 році, виріс в Бостоні. Після навчання в Єльському університеті переїхав до Чикаго і в 1988 році почав фотографувати мексиканські громади в південній частині міста. Нині викладає в Колумбійському коледжі в Чикаго. Він стверджує, що багато чому навчився, подорожуючи країною, часто автостопом або у вантажних поїздах. Уже понад два десятиліття Д'Амато документує драми з повсякденного життя простих людей.

Після чотирнадцяти років зйомок в мексиканському кварталі він випустив фотокнигу «Баррі». Інший його проект, «HereStillNow», став результатом фотографування афроамериканських спільнот у найбідніших чиказьких районах.

Пол Д'Амато каже:

«Західна сторона Чикаго - афроамериканська і бідна. Навіть після 10 років перебування в цих спільнотах щотижня, з мого боку самовпевнено було б стверджувати, що я знаю, як це рости в місці, куди ніхто не прагне переїхати, і всі їдуть, як тільки можуть осилити це фінансово».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: