Дика природа, яка нагадує казку. Фантастичні світлини Доломітових Альп

Дика природа, яка нагадує казку. Фантастичні світлини Доломітових Альп
Доломітові Альпи

Ніжно рожеві і блакитні відтінки перетворили дику природу в казку, яка випромінює чари і по-весняному теплу атмосферу

Щоб відсвяткувати довгоочікуваний прихід весни, Паоло Петтіджіані, відомий своїми чарівними інфрачервоними фотографіями, вирішив відійти від звичної для себе теми міських пейзажів і присвятити свій новий фотопроект красі природи, яка прокидається від довгого зимового сну природи. Для цього італійський фотограф відправився на свою батьківщину, щоб зобразити одні з найкрасивіших гір на планеті - Доломітові Альпи.

Цей величезний гірський масив, який розтягнувся більш ніж на 150 кілометрів, є популярним місцем для відпочинку любителів гірськолижного спорту з усього світу. Однак, завдяки незвичній техніці зйомки Петтіджіані, ці гірські пейзажі, що стали вже звичними для багатьох туристів, забарвилися в нові кольори. Ніжно рожеві і блакитні відтінки перетворили дику природу в казку, яка випромінює чари і по-весняному теплу атмосферу.

«Не дивлячись на уявну простоту пейзажної фотозйомки, для моїх знімків недостатньо просто красивого лісу», - поділився фотограф. «Як і в своїх минулих проектах, я хотів створити яскравий контраст між рослинністю, водою і небом, які переливаються різними кольорами»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: