Фотограф своїми неймовірними світлинами закликає боротися за збереження дикої природи

Фотограф своїми неймовірними світлинами закликає боротися за збереження дикої природи

Фотографії диких тварин, пейзажі та знімки з повітря

Донал Бойд - не тільки професіонал в жанрі туристичної та пейзажної фотографії, але і людина, яка захоплюється охороною природи, диких тварин і океану. Демонструючи світу свої роботи, він пропонує глядачам глибше замислитися про світ і наш з ним взаємозв'язок.

Донал Бойд (Donal Boyd) народився і виріс в Бостоні, штат Массачусетс, США. В даний час живе на півдні Ісландії. Він регулярно їздить на позашляховику субарктичними пейзажами «крижаної країни», а також подорожує країнами Африки, сприяючи ініціативам щодо збереження природи в регіонах.

До початку 2016 року Донал працював інженером-хіміком в Бостоні. Але вирішив переїхати в Ісландію і перетворити фотозйомку в своє основне заняття. Він і раніше фотографував, але не міг відмовитися від основної роботи, поки вперше в 2015 році не побував в Ісландії. Він відчув сильний зв'язок з природою і зрозумів, що хоче там жити.

З тих пір як Донал оселився в Ісландії, багато годин він з друзями досліджує країну на своєму Land Rover Defender. Серед улюблених занять фотографа також подорожі по річках і дослідження льодовиків за допомогою безпілотника.

Пізніше діяльність Донала розширилася за межі Ісландії і в основному присвячена дикій природі і її збереженню в усьому світі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: