Стіни головного храму російської армії прикрасили мозаїкою з зображеннями Путіна і Сталіна

Стіни головного храму російської армії прикрасили мозаїкою з зображеннями Путіна і Сталіна

Храм Воскресіння Христового або Головний храм збройних сил Росії планується відкрити 9 травня 2020 року в підмосковному парку «Патріот»

Стіни головного храму збройних сил Росії в підмосковному парку «Патріот» прикрасили мозаїкою з зображеннями Володимира Путіна, Сергія Шойгу і Йосипа Сталіна. Про це ресурсу «МБХ медіа» повідомив підписник, фотографії були надіслані в телеграм-бот видання.

Зокрема, Путін і Шойгу зображені на одній мозаїці зі спікерами Держдуми РФ і Ради Федерації В'ячеславом Володіним і Валентиною Матвієнко, а також секретарем Радбезу РФ Миколою Патрушевим, директором ФСБ Олександром Бортниковим і начальником генштабу Росії Валерієм Герасимовим.

Ще на одній мозаїці зображено парад Перемоги 1945 року. Над солдатами знаходиться портрет Йосипа Сталіна.

Ще на одній з частин мозаїки згадується анексія Криму. На фрагменті панно зображені кілька жінок, а над ними напис «Крим наш».

Храм Воскресіння Христового або Головний храм збройних сил Росії планується відкрити 9 травня 2020 року в підмосковному парку «Патріот». Згідно з проектом, висота храму має скласти 95 метрів, що дозволить включити його до переліку трьох найвищих православних храмів світу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: