Унікальні ретросвітлини нью-йоркського бармена, який 10 років фотографував своїх клієнтів

Унікальні ретросвітлини нью-йоркського бармена, який 10 років фотографував своїх клієнтів

Бар «Термінал» до цих пір називають бурхливою главою з життя міста, яке ніколи не спить

Бар «Термінал», що стояв через дорогу від автобусної станції Портове управління, недалеко від площі Таймс-сквер, був відомий як найбільш суворий питний заклад Нью-Йорка. Репутацію це місце завоювало завдяки своїм відвідувачам - сутенерам, повіям, бродягам, гравцям, трансвеститам ... Десять років відвідувачів «Терміналу» фотографував Шелдон Надельман, який пропрацював в ньому барменом в 1970-80-і роки.

За словами Надельмана, його клієнтам в основному просто було потрібне місце, де можна було б сховатися від не завжди привітного світу. І він знав своїх відвідувачів краще за більшість барменів в місті. Крім того, що він розливав їм напої, Надельман робив їх портрети.

Шелдон Надельман почав працювати в «Терміналі» в 1972 році і пропрацював в ньому до 1982 року, поки бар не закрився. За десять років він зняв тисячі чорно-білих фотографій.

Фотографії Надельмана, пролежавши багато років, побачили світло, коли його син Стефан в спочатку 2000-х почав сортувати, сканувати та друкувати негативи з екстраординарного батьківського архіву, і зрозумів, що знімки з бару перетворилися в історичні артефакти. В результаті фотографії вийшли в світ у вигляді книги «Terminal Bar».

Місце, де колись стояв бар, тепер зайнято штаб-квартирою New York Times. Але «Термінал» до сих пір називають бурхливою главою з життя міста, яке ніколи не спить, і пам'ять про нього живе в фотографіях Надельмана.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: